Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НОВАЦІЇ-2015

20 січня 2015, 09:06
153
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

На сайті Мінфіну оприлюднено проект нової декларації з акцизного податку. Документом передбачено новий порядок заповнення декларації та приведення її форми у відповідність із Законом від 28.12.2014 р. № 71-VIII.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Прийняття цього наказу, на думку авторів, дасть можливість платникам акцизного податку обчислювати податок і подавати декларацію при здійсненні операцій з підакцизними товарами (продукцією), що виробляються на території України, ввозяться на митну територію України, реалізуються через роздрібну торгову мережу кінцевому споживачу, а також по оптовому постачанні електричної енергії.

Зауваження та пропозиції щодо змісту регуляторного акта можна направити в письмовій та електронній формі протягом місяця з дня опублікування на адресу Мінфіну та Держпідприємництва.

ПРОТЕ:

Не варто забувати, що нову звітність з акцизного податку доведеться подавати вже за січень поточного року (тобто в лютому).

Про це та інші нововведення 2015 року найоперативніше можна дізнатися за допомогою спеціально підготовленої та постійно оновлюваної КАРТИ ЗАКОНОДАВЧИХ НОВАЦІЙ - 2015. Докладніше ці нововведення висвітлюватимуться в ресурсах систем ЛІГА:ЗАКОН, а також в електронних виданнях «ЮРИСТ & ЗАКОН» і «БУХГАЛТЕР & ЗАКОН».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини