Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЗМІНА МЕЖ

18 грудня 2014, 09:01
181
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

З 17 грудня змінено адміністративні межі Артемівського, Волноваського, Новоазовського, Тельманівського районів та міста Єнакієве в Донецькій області.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Згідно з Постановою Верховної Ради № 32-VIII від 11.12.2014 до складу Волноваського району увійшли:

- зі складу Новоазовського району: села Виноградне, Піонерське, Приморське, Комінтернове, Водяне, Заїченко, Лебединське, Сопине, Павлопіль, Пищевик, Черненко, Широкине, Бердянське, селище Калинівка із землями відповідних рад;

- зі складу Тельманівського району: селище міського типу Дружне, села Андріївка, Гранітне, Старомар'ївка, Новоселівка, Запорізьке, Кам'янка, Новоселівка Друга, Степанівка, Старогнатівка, Новогригорівка, Чермалик, Орловське і Федорівка, селища Бахчовик, Дружне, Обільне і Маловодне із землями відповідних рад.

У свою чергу, Постановою № 31-VIII від 11.12.2014 до складу Артемівського району з підпорядкування Єнакіївської міськради передаються місто Вуглегірськ, селища міського типу Ольховатка, Булавинське, Олександрівське, Оленівка, Прибережне, село Весела Долина, селища Булавинське, Грозне, Каютине, Красний Пахар, Савелівка, Данилове, Іллінка, Рідкодуб і Кам'янка із землями відповідних рад.

Це необхідно враховувати при зверненні до всіх державних органів, у тому числі судів, прокуратури, органів державної фіскальної служби та МВС.

ПРОТЕ:

Поки міністерства і відомства не видали свої документи про приведення структури територіальних органів у відповідність зі змінами, що сталися, можливі труднощі у спілкуванні з чиновниками на місцях.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини