Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ ДЛЯ КРИМУ

16 грудня 2014, 09:04
130
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

12 грудня набули чинності зміни до постанови Кабміну № 148 «Про особливості регулювання відносин у сфері електроенергетики на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Згідно з нововведеннями електроенергія закуповується на оптовому ринку держпідприємством «Укрінтеренерго», а далі продається не лише електропередавальним підприємствам, що здійснюють діяльність на тимчасово окупованій території, але й іншим суб'єктам господарювання (ліцензіатам), що здійснюють постачання електроенергії за нерегульованим тарифом, у точках її купівлі-продажу згідно з договором.

Також передбачається, що «Укрінтеренерго» для продажу електроенергії проводить відбір постачальників за конкурсом з відкритістю пропозиції ціни за принципом аукціону та здійснює продаж електроенергії за умови внесення постачальниками передоплати в повному обсязі або надання ними гарантії держбанку щодо її оплати.

ПРОТЕ:

Таким чином, «Укрінтеренерго» фактично отримує право продавати електроенергію будь-якої кримської енергетичної компанії.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини