Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПРО ТОРГОВОГО ПРЕДСТАВНИКА УКРАЇНИ

23 жовтня 2014, 09:06
237
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін затвердив Положення про Торгового представника України.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Документом визначено, що Торговий представник України за посадою є заступником Міністра економічного розвитку і торгівлі та безпосередньо підпорядковується йому.

Основні завдання Торгового представника - забезпечення просування економічних інтересів України на європейському та світовому ринку, здійснення в межах своїх повноважень координації діяльності торгових представництв у складі закордонних дипломатичних установ України.

З метою виконання покладених на нього завдань Торговий представник взаємодіє з Верховною Радою, органами виконавчої влади, допоміжними органами та службами, утвореними Президентом, консультативними, дорадчими та іншими органами, утвореними Кабміном, а також з органами місцевого самоврядування, відповідними органами ЄС, держав - членів ЄС, інших іноземних держав і міжнародних організацій, підприємствами, установами та організаціями.

ПРОТЕ:

Найімовірніше, для ефективного виконання своїх обов'язків Торговому представнику знадобиться апарат, у тому числі й за кордоном - в основних країнах - партнерах України. У всякому разі, мова про можливість появи у складі українських посольств спеціальних співробітників, що підпорядковуються Торговому представнику, вже велася.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини