Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РЕЄСТРИ НА ДОНБАСІ ЧАСТКОВО ЗАКРИТО

22 жовтня 2014, 09:00
145
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мін'юст із 15 жовтня заблокував доступ користувачів до всіх державних і єдиних реєстрів на територіях Донбасу, підконтрольних терористам. Йдеться про Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, Державний реєстр обтяжень рухомого майна, Державний реєстр прав на нерухоме майно, Єдиний реєстр спеціальних бланків нотаріальних документів, Спадковий реєстр, Єдиний реєстр доручень.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Метою такого заходу Мін'юсту є захист прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у зв'язку із ситуацією, що склалася на території Донецької та Луганської областей. При цьому заборона є тимчасовою й її скасування відбудеться після завершення АТО. У Донецькій області доступ до держреєстрів заборонено на територіях Амвросіївського, Мар'їнського, Новоазовського, Старобешівського, Тельманівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, міст Горлівка, Докучаєвськ, Донецьк, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Єнакієве, Сніжне, Харцизьк, Ясинувата, Торез, Шахтарськ. У Луганській області заборона стосується Антрацитівського, Краснодонського, Лутугинського, Перевальського, Слов'яносербського, Свердловського, Станично-луганського районів, міст Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Луганськ, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов. У всіх інших регіонах Донбасу реєстри працюють без обмежень.

ПРОТЕ:

Таким чином, для здійснення реєстраційних дій, які раніше вимагали звернення до реєстраційних служб зазначених районів і населених пунктів, тепер потрібно звертатися до інших реєстраційних органів за межами зони АТО.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини