Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АГРОСФЕРА ПО-ЄВРОПЕЙСЬКИ

16 жовтня 2014, 09:02
190
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Міністерство аграрної політики та продовольства України запрошує представників бізнесу, громадських організацій, міжнародних неурядових організацій, вчених долучитися до розробки стратегічного бачення розвитку аграрного сектору України і стати членами експертних груп Ради з питань європейської інтеграції.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

У рамках Ради планується робота за всіма ключовими напрямами аграрної сфери. Функціонуватимуть експертні групи за такими напрямами: регулювання земельних відносин, питання санітарних і фітосанітарних заходів, безпеки харчових продуктів, свинарства, виробництва молочних продуктів, насінництва, функціонування ринку зерна тощо. Окрім цього, поза увагою не залишаться й питання розвитку села, підтримки фермерів (зокрема, їх доступу до кредитних ресурсів), просування української продукції на ринки ЄС. У зв'язку з цим важливо залучити якомога більше експертів до розроблення реформ із зазначених питань. Водночас це можливість для бізнесу взяти безпосередню участь у проведенні реформ. Інформація про кандидатури до експертних груп приймається до кінця тижня.

ПРОТЕ:

Головне, щоб результати роботи цих експертних груп все ж знайшли своє відображення в реальних діях органів влади, а не залишилися просто рекомендаціями.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини