Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БІЗНЕС ПРОТИ ПОДАТКОВОЇ РЕФОРМИ

16 вересня 2014, 09:02
162
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Великі громадські організації бізнесу розкритикували Концепцію запропонованої урядом податкової реформи.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

На думку більшості учасників Американської торгової палати та Європейської бізнес-асоціації, запропоновані зміни навряд чи призведуть до зниження податкового навантаження на бізнес. Запропонована ж прогресивна шкала ПДФО, введення додаткового акцизу на роздрібну торгівлю низкою товарів та податок на комерційну нерухомість навіть збільшать його.

Крім того, представники бізнесу зазначили, що запропонована схема оподаткування правочинів між спрощенцями та іншими платниками податків зробить для великого бізнесу невигідною роботу з підприємцями, що сплачують єдиний податок.

Заперечення викликала також й ініціатива про внесення змін до податкової системи буквально за декілька місяців до початку нового бюджетного року.

ПРОТЕ:

У цілому всі ці заперечення можна було передбачити заздалегідь. І, варто сказати, це обіцяє цілком гаряче завершення парламентської осені, в ході якого ми зможемо побачити на прикладі досить значущої теми, чи готова влада реально співпрацювати з бізнесом або все-таки залишиться на рівні обіцянок.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини