Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗЕМЛЮ В ЗОНІ АТО

9 вересня 2014, 09:02
151
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Госземагентство визначило кадастрових реєстраторів, відповідальних за надання відомостей з Державного земельного кадастру про земельні ділянки, розташовані на території Донецької та Луганської областей.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Приводом для такого призначення стала напружена ситуація у східних областях України, через що там виникли труднощі і з одержанням відомостей з Державного земельного кадастру. У зв'язку з цим робочі місця державних кадастрових реєстраторів розгорнуті в Маріуполі (Донецька обл.), Бердянську (Запорізька обл.), Старобільську (Луганська обл.), Ізюмі (Харківська обл.), а також у Дніпропетровську та Києві. У Держземагентстві зазначили, що кадастровим реєстраторам створені належні умови для роботи. Вони мають відповідні технічні засоби, програмне забезпечення та приміщення для роботи з громадянами і надання відомостей з Державного кадастру.

ПРОТЕ:

Складнішою залишається ситуація для тих землевласників, чиї ділянки не були внесені до ДЗК. Адже паперові архіви земельних управлінь місцевих адміністрацій у зоні АТО як мінімум важкодоступні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини