Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Тестування E-Receipt: перші результати

23 жовтня 2018, 08:34
246
0
Реклама

Державна фіскальна служба повідомила про те, що у процесі тестування системи E-Receipt встановлені випадки невідповідності виданих споживачам чеків електронним копіям, переданим РРО до ДФС. Встановити таку невідповідність може сам споживач через електронний сервіс «Пошук фіскального чека».

Виявлені порушення, на думку податківців, надають виробникам касової техніки можливість оцінити роботу центрів сервісного обслуговування, а також свідчать про можливі зловживання.

ДФС просить споживачів у разі відсутності або невідповідності реквізитів чеків на сервері Служби направляти до ДФС письмові звернення із цих питань з додаванням копій отриманих розрахункових документів для проведення відповідних контрольно-перевірочних заходів.

Крім того, у разі отримання користувачами фіскального чеку, який викликає сумнів, вони теж можуть надіслати до ДФС електронний лист із прикріпленим фото чеку. Сам чек можна перевірити за посиланням.

***

Нагадаємо, що відповіді на конкретні практичні запитання щодо реєстрації та введення в експлуатацію, опломбування, програмування РРО, ви можете знайти у матеріалах ІПС ЛІГА:ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини