Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україну заходить новий лоукост

14 грудня 2018, 17:45
362
0
Реклама

Як повідомляє ресурс Lowcostavia, авіакомпанія Laudamotion оголосила про розширення маршрутної мережі та відкриття 9 нових напрямків по Європі, серед яких і прямий рейс до Києва.

Laudamotion - австрійський лоукост, заснований у березні 2018 року колишнім пілотом «Формула-1» Нікі Лаудою. Штаб-квартира знаходиться у Відні, авіакомпанія обслуговує 49 маршрутів у 18 країнах. 75% акцій компанії належить наразі Ryanair.

Обіцяно, що нові рейси зі столиці Австрії у Київ почнуть виконувати з 1 лютого 2019 року п'ять разів на тиждень (крім п'ятниці та неділі). Авіаквитки Laudamotion вже є у продажу за ціною від 9,9 євро в один бік.

Ціноутворення Laudamotion подібне до Ryanair. Авіаквитки на нові рейси у Штутгарт, які теж відкриваються з 1 лютого, продають від 10 євро в один бік. У практиці компанії зустрічаються розпродажі квитків за ціною від 1 євро.

В ціну квитка включено перевезення двох одиниць ручної поклажі. Меншу (до 35x20x20 cм) можна взяти із собою на борт, а більшу (до 55x40x20 cм) безкоштовно здати у багажний відсік перед посадкою. Платна послуга Priority дозволяє взяти на борт літака обидві ручні поклажі.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини