Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україну пообіцяли прийти нові авіаперевізники

28 січня 2019, 08:30
424
0
Реклама

Одразу дві іноземні компанії мають намір почати пряме регулярне сполучення з Києвом: сербська авіакомпанія Air Serbia і французька Aigle Azur.

Air Serbia має намір здійснювати польоти з Белграда до Києва з 2 червня тричі на тиждень. Паралельно компанія запускає ще шість постійних і два сезонні міжнародні напрямки.

Продажі квитків на даний маршрут вже стартували до кінця літнього розкладу (до 27 жовтня). Ціна за найдешевшим тарифом економ-класу становить від 263 дол. в обидві сторони з урахуванням усіх податків і з перевезенням тільки ручної поклажі вагою до 8 кг.

До цього компанія двічі, у 2014 і 2016 році, намагалась налагодити сполучення між столицями Сербії і України, але вдалося їй це тільки у короткий період з червня по вересень 2016 року.

Aigle Azur має намір запустити прямі регулярні рейси Київ-Париж із 18 квітня. Польоти відбуватимуться три рази в тиждень між паризьким аеропортом Орлі і київським Борисполем. Ціна квитків стартує з 274 євро в обидві сторони за тарифом Basic, що передбачає провезення тільки ручної поклажі вагою до 10 кг.

Але є одне «але». Чинна україно-французька міжурядова угода про повітряні перевезення передбачає, що на лінії Київ-Париж може працювати тільки по одній авіакомпанії від кожної зі сторін. Таким чином, для запуску рейсів Aigle Azur з напряму повинна піти Air France, або ж угоду має бути переглянуто.

***

Раніше ми писали, що лоукости піднімають вартість послуги пріоритетної посадки і перевезення ручної поклажі.

***

Нагадаємо, що в інформаційно-правових системах ЛІГА:ЗАКОН за допомогою сервісу «Навігатор» можна здійснити пошук за галузевим принципом, сферам діяльності підприємства, правовими напрямками та ін. Для цього можна скористатися тестовим доступом.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини