Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Можливість знайти зарубіжних партнерів в центрі Києва (ДОПОВНЕНО)

30 січня 2019, 11:29
495
0
Реклама

Основні цілі діяльності Клубу: ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом регіонів, виробничих і аграрних підприємств України, сприяння встановленню ділових зв'язків між українськими та іноземними підприємцями. В даний час Клуб об'єднує понад 60 дипломатичних і торговельних представників зарубіжних посольств в Україні.

Програмою заходу 31 січня передбачено проведення індивідуальних зустрічей і переговорів між українськими бізнесменами та членами Трейд-клубу. У ньому візьмуть участь керівники торгово-економічних відділів закордонних посольств, акредитованих в Україні, представники бізнес-асоціацій та організацій, які займаються сприянням розвитку підприємництва.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН є партнером заходу. В ході засідання Клубу буде представлена Платформа ЛІГА:ЗАКОН и її можливості. З продуктами ЛІГА:ЗАКОН та її партнерів можна ознайомитися перейшовши за посиланням.

Отримані в ході засідань Трейд-клубу матеріали дипломати використовують для підготовки пропозицій представникам бізнесу і урядам своїх країн для налагодження торговельно-економічних зв'язків з українськими компаніями.

ДОПОВНЕННЯ. За інформацією Київської ТПП, на ранок 30 січня, свою участь у заході підтвердили 20 посольств, 25 міжнародних організацій та 70 представників українського бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини