Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначено найпунктуальніші авіакомпанії у лютому 2019

12 березня 2019, 09:30
298
0
Реклама

В лютому 2019 року з аеропортів України близько 80% рейсів українських та іноземних компаній виконано вчасно або з відхиленням від графіка не більше 15 хвилин. Про це йдеться в опублікованому Мінінфраструктури рейтингу пунктуальності.

Найкращі результати пунктуальності серед вітчизняних авіаперевізників показали «Роза Вітрів» - 90,3% рейсів без затримки, «Буковина» - 85,7% та МАУ - 85,6%. Найменш пунктуальними серед українських авіакомпаній були Azur Air Ukraine (70,5% рейсів за розкладом), SkyUp (62,1%) і YanAir (50%).

Що стосується іноземних авіаперевізників, то в лютому 2019 відразу шість авіакомпаній жодного разу не затримали рейс. Це Qatar Airways, Bulgaria Air, Iraqi Airways, KLM, Georgia Airways і Air Malta.

Не менш 90% рейсів за розкладом здійснили airBaltic, Czech Airways, «Белавіа», Swiss, Brussels Airlines і British Airways.

Найгірші показники пунктуальності серед іноземних авіаперевізників зафіксували у Wizz Air UK (62,5%), flydubai (58,8%) і Ernest Airlines (52,1%).

***

Раніше ми писали про те, що Бориспіль у кінці березня відкриває лоукост-термінал.

***

Нагадаємо, що при встановленні нових та перевірці наявних ділових контактів може бути корисним сервіс CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Він, серед іншого, дозволяє перевірити інформацію про можливе включення ваших контрагентів у санкційні списки України, ЄС, США та інших країн, а також здійснювати їх подальший контроль.

***

До 20.03.2019 при одночасній купівлі сервісів CONTR AGENT і VERDICTUM (інноваційна система аналізу судової практики) діє знижка 30%

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини