Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено план податкових перевірок на 2019 рік

27 березня 2019, 10:25
3167
0
Реклама

Фіскали продовжують практику коригування плану-графіка проведення планових перевірок платників податків на 2019 рік.

26 березня оприлюднено оновлений розділ IV плану-графіку перевірок "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

Також 7 березня було відкориговано розділ I плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та Розділ ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" .

Розділ III плану-графіка "Документальні планові перевірки фізичних осіб" останній раз оновлювали у лютому

З планом перевірок можна ознайомитися за посиланням

Також нагадаємо, що з березня 2019 Фонд соціального страхування відновив перевірки роботодавців. Крім того, залишається актуальним питання перевірок Держпраці щодо офіційного працевлаштування працівників. Підготуватися до перевірки контролюючих органів вам допоможе ресурс "Мистецтво оборони" Інформаційно-правових систем "ЛІГА: ЗАКОН", а 4 квітня ви можете відвідати практикум "Перевірки Держпраці-2019. Очікування і підготовка підприємств. Нововведення і судова практика" .

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини