Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До Відня за 15 євро і нові авіарейси з України

4 квітня 2019, 10:00
2775
0
Реклама

Wizz Air оголосив про відновлення виконання рейсів Київ-Люблін з 30 червня.

Польоти будуть виконуватися двічі на тиждень (середа і неділя). Ціни на квитки стартують від 20 євро в одну сторону за тарифом Basic, що передбачає лише невелику ручну поклажу з габаритами до 40х30х20 см.

Ryanair, у свою чергу, продовжує розширювати мережу в регіонах. Компанія анонсувала нові рейси наприкінці жовтня до польського міста Познань з Харкова (двічі на тиждень по вівторках і неділях) і Одеси (по середах і суботах). Мінімальна ціна квитка на обох маршрутах - 28 євро в одну сторону

Компанія Laudamotion, що є дочірнім підрозділом Ryanair, почала акційний продаж квитків Київ-Відень за ціною від 15 євро в одну сторону. Квитки доступні для польотів у липні й серпні. У травні, червні та жовтні застосовується інший тариф - від 20 євро в одну сторону. Базова вартість включає один предмет ручної поклажі розміром до 40х25х20 см. З послугою пріоритетної посадки (6 євро) дозволяється додатково взяти в салон один великий предмет з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 10 кг.

На сьогоднішній день, Laudamotion робить по п'ять щотижневих рейсів на маршруті Київ-Відень.

Про те, відкриття яких нових напрямків слід чекати українцям, читайте у наших попередніх новинах.

За матеріалами avianews.com

Нагадаємо, що на сайті ЛІГА:ЗАКОН.Бізнес працює розсилка, що дозволяє щоп'ятниці отримувати добірку найважливіших ділових новин за тиждень.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини