Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Графік роботи банків у святкові дні

4 квітня 2019, 11:20
2696
0
Реклама

Національний банк визначив регламент роботи системи електронних платежів НБУ та банківської системи у зв'язку з перенесенням робочих днів у 2019 році.

Дні роботи системи електронних платежів Нацбанку переносяться з:

вівторка 30 квітня - на суботу 11 травня;

понеділка 30 грудня - на суботу 21 грудня;

вівторка 31 грудня - на суботу 28 грудня.

За потреби 30 квітня, 30 і 31 грудня 2019 року банки можуть здійснювати касові операції з клієнтами без відкриття операційного дня банку.

Також Нацбанк зобов'язав банки:

- повідомити клієнтів про режим роботи в зазначені дні;

- організувати роботу щодо своєчасної виплати пенсій, соціальних доплат, інших грошових виплат і забезпечити безперебійну роботу банкоматів, обмінних пунктів та організувати їх підкріплення готівкою різних номіналів.

Перенесення робочих днів у 2019 році регламентовано розпорядженням Кабміну від 10.01.2019 № 7-р. Цим же розпорядженням встановлено, що спеціальний режим роботи банків і їх установ у зазначені дні встановлює Нацбанк.

Нагадаємо, що у зв'язку із перенесенням робочого дня з 30 квітня на 11 травня, українці матимуть п'ять вихідних поспіль. Також у найближчі три місяці вихідними будуть четвер, 9 травня (День перемоги), понеділок, 17 червня (Трійця) та пятниця, 28 червня (День Конституції).

Модуль «Ситуації для бізнесу» інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН містить практичні матеріали, пов'язані з організацією бізнес-процесів, наприклад, при оформленні банківського кредиту, оцінці ризиків за довгостроковими накопичувальними програмами, введенні в банк тимчасової адміністрації тощо.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини