Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

В Києві перестануть чистити воду хлором

20 травня 2019, 15:33
2681
0
Реклама

Київводоканал планує відмовитися від очищення питної води хлором і перейти на нову технологію до кінця цього літа. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Зазначається, що Київ відмовиться від застарілої технології використання хлору для обробки води і перейде на очищення діоксидом хлору.

«Орієнтовний строк переходу Дніпровської водопровідної станції на нову технологію - кінець літа 2019 року», - йдеться в повідомленні.

Доктор медичних наук В'ячеслав Прокопов відзначив, що діоксид хлору у порівнянні з іншими хлорвмісними реагентами є найбільш високоефективним. Також він вказав, що якщо чітко дотримуватись технології, то використання діоксиду хлору не є шкідливим. Крім того, зазначається, що використання цієї речовини є безпечним для навколишнього середовища.

У КМДА повідомили, що сьогодні діоксидом хлору обробляють питну воду у Відні, Нюрнберзі, Палермо, а також містах Північної Америки, Канади і Японії, Саудівської Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратів.

Раніше ми писали про те, що киянам знову хочуть підвищити тарифи на воду.

Усі судові рішення по оскарженню неправомірних донарахувань за комунальні платежі, ви можете знайти в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримати тестовий доступ в VERDICTUM можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини