Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скандинавські авіалінії поновлюють рейси в Україну

22 травня 2019, 09:15
603
0
Реклама

Авіакомпанія SAS (Scandinavian Airlines) після 8-річної перерви оголосила про відновлення розкладу польотів в Україну. Про це повідомляє avianews.com.

Авіаперевізник має намір відкрити прямі рейси Осло-Київ між аеропортами Гардермуен та Бориспіль, які почнуть виконуватися з 26 жовтня з частотою три рази на тиждень по вівторках, четвергах і суботах.

Вильоти з Києва заплановані на 14:00, з Осло в 09:30. Час в дорозі складе 2 години 50 хвилин. Продаж авіаквитків на маршрут вже відкритий за ціною від 154 євро в обидві сторони з урахуванням перевезення тільки ручної поклажі.

SAS вже працювала на українському ринку, виконуючи рейси Копенгаген-Київ, але 25 березня 2011 року їх було закрито. З 2012 по 2014 роки між між Осло і Києвом літав норвезький лоукост Norwegian. Польоти були припинені внаслідок того, що попит на маршруті не виправдав очікувань компанії. До цього рейси з Києва в аеропорт Торп (у 113 км від Осло) припинив інший лоукост Wizz Air.

Нагадаємо, Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на потяги до Польщі.

Зібрати та проаналізувати медійну інформацію на будь-яку тему і про будь-яку компанію можна за допомогою сервісу SEMANTRUM, який відстежує публікації в інтернет-джерелах, друкованих ЗМІ, телевізійних і радіопрограмах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини