Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ціни на стоянку в новому паркінгу «Борисполя» вже хочуть підвищити

28 травня 2019, 15:09
828
0
Реклама

Керівництво аеропорту Бориcпіль не виключило підвищення ціни на стоянку в новому багаторівневому паркінгу. Про це повідомляє avianews.com.

"Виходячи з того, який тариф закладено, думаю, що паркінг окупатиметься дуже довго. Мабуть, ціни доведеться піднімати, тому що євро за місце за одну годину це не зовсім те, що дозволяє окупити такі інвестиції", - повідомив журналістам гендиректор аеропорту Бориcпіль Павло Рябікін.

За словами П. Рябікіна, завершення першої черги паркінгу обійшлося в суму близько 600 млн. грн, а бюджет завершення будівництва другої черги він оцінив у 500-600 млн. грн.

Заступник гендиректора аеропорту Бориспіль з економіки та фінансів Кирило Звонарьов уточнив, що за розрахунками період окупності першої черги паркінгу складе 10-12 років. На це Павло Рябікін відповів, що "хотілося б вкластися в 8-10 років".

Нагадаємо, перша частина багаторівневого паркінгу навпроти терміналу D аеропорту Бориспіль відкрилася 23 травня.

Читайте також:

Куди телефонувати, якщо затримали авіарейс: список номерів

Ryanair запустив українськомовну версію сайту

Зібрати та проаналізувати медійну інформацію на будь-яку тему та про будь-яку компанію можна за допомогою сервісу SEMANTRUM, який відстежує публікації в інтернет-джерелах, друкованих ЗМІ, телевізійних і радіопрограмах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини