Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Опубліковано остаточну редакцію ДБН щодо планування і забудови територій

29 травня 2019, 11:00
1547
0
Реклама

Державне підприємство «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю. М. Білоконя опублікував остаточну редакцію ДБН Б.2.2-ХХ:20ХХ Планування та забудова територій.

Відповідний проект був розроблений за дорученням Мінрегіону на заміну ДБН Б.2.2-12:2018 Планування та забудова територій.

Зазначимо, що такі норми є обов'язковими для органів державного управління, місцевого самоврядування, підприємств і установ незалежно від форм власності та відомчого підпорядкування, громадських об'єднань і громадян, які здійснюють проектування, будівництво і благоустрій на території міських і сільських населених пунктів та інших територіях.

Однак такі ДБН не поширюються на планування та забудову територій стратегічних об'єктів, об'єктів військово-промислового комплексу, пенітенціарних об'єктів, специфічних та вузькоспеціалізованих виробництв (у тому числі вугільних розрізів і шахт, газосховищ і газоперекачувальних станцій, кар'єрів відкритого видобутку корисних копалин).

Вам також може бути цікаво, що свідоцтво про право власності не породжує виникнення права власності.

Нагадаємо, що перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Також в центрі професійної освіти АКАДЕМІЯ ЛІГА:ЗАКОН постійно проводяться практикуми, семінари, круглі столи, онлайн-конференції і вебінари з відомими спікерами-практиками.Наприклад, 3 червня 2019 року буде проведено практикум на тему: «ФОП-контроль. Все про контроль, перевірки і ризики при роботі з ФОП».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини