Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Декілька туроператорів позбавлено ліцензій

11 червня 2019, 10:00
711
0
Реклама

Три туроператори позбавили ліцензій через ігнорування, затверджених Кабміном умов. Про це повідомив замміністра економічного розвитку Михайло Тітарчук.

Ліцензії анулювано для мережі агенцій «Гарячі тури», ЛАКІ-ТУР, ДІОНІС-ПРАГА-УКРАЇНА.

Департамент туризму і курортів Мінекономрозвитку провів 13 перевірок, три з яких позапланові. За їх результатами, виявилось, що тільки 4 туроператори сумлінно виконують Ліцензійні умови.

Сім операторів умови виконують частково. Компанії отримали від Департаменту розпорядження про усунення порушень. В основному вони стосуються відсутності у керівників філій необхідного стажу у сфері туризму, неподаних статистичних звітів, відсутності оновлених даних (гарантії банку, закриття філій, нові договори страхування) в органі ліцензування.

Нагадаємо, туроператорів зобов'язали забезпечити туристам фінансові гарантії.

Перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна з допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА :ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Безпека підприємства, алгоритми дій для бізнесу та єдине інформаційне поле для всіх фахівців - обирайте системи ЛІГА:ЗАКОН для всієї компанії та отримуйте подарунки!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини