Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зеленський скасував Указ про світлові та звукові спецсигнали на службових авто

20 червня 2019, 15:33
2664
0
Реклама

Президент Володимир Зеленський скасував Указ від 30.03.2005 № 567 «Про заходи щодо впорядкування використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв та номерних знаків на службових транспортних засобах».

Відповідний Указ № 416/2019 від 20.06.2019 опубліковано на сайті Президента.

Скасованим Указом № 567 передбачено, зокрема, що:

- спеціальні світлові сигнальні пристрої синього кольору та звукові сигнальні пристрої можуть установлюватися виключно на службових транспортних засобах, які використовуються для пересування осіб, стосовно яких здійснюється державна охорона, або на транспортних засобах міліції, оперативних або спеціальних транспортних засобах військової інспекції безпеки дорожнього руху Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, Національної гвардії, податкової міліції, служб безпеки дорожнього руху, Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, Державного департаменту з питань виконання покарань, швидкої медичної допомоги, аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, служб інкасації та перевезення цінностей Національного банку та банків України, Управління державної охорони за наявності спеціального дозволу, який видається Департаментом Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ;

- спеціальні світлові сигнальні пристрої червоного, зеленого кольору можуть установлюватися виключно на транспортних засобах підрозділів Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ та Управління державної охорони.

Крім того, визнаються такими, що втратили чинність:

- п. 6 ст. 1 Указу Президента від 11.04.2008 № 333 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких указів Президента України»;

- п. 6 ст. 1 Указу Президента від 16.12.2014 № 934 «Про внесення змін до деяких указів Президента України».

Указ № 416/2019 набирає чинності з дня офіційного опублікування.

Раніше ми писали про те, що Зеленський призначив 12 тимчасових керівників ОДА.

Нагадаємо, що перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини