Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Куди будуть відвозити евакуйовані автомобілі?

4 липня 2019, 13:40
644
0
Реклама

Голова департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров на своїй сторінці Facebook повідомляє, що тепер евакуйоване авто можна знайти. Більше не доведеться дзвонити в поліцію та з'ясовувати, куди відправився автомобіль на евакуаторі в тому випадку, коли його відвезли за неправильне паркування.

Сьогодні в системі "Майно" з'явився 44-й інформаційний шар з даними про штрафи за паркування. Це означає, що знайти евакуйований транспорт стане значно легше!

Інспектори виписуватимуть штрафну квитанцію на неправильно припаркований автомобіль та на місці вноситимуть дані про транспорт та адресу штрафмайданчика на сайт системи "Майно".

Крім того, онлайн-реєстрація штрафів розвантажить операторів та дозволить їм працювати швидше та якісніше. Ознайомитись із шаром "Штрафи за паркування" можна на офіційному сайті.

Нагадуємо, що в Києві цього літа почали працювати інспектори з паркування. Вони стежать за тим, щоб водії не залишали авто в недозволеному місці та сплачували за паркування. Поки що вони працюють в тестовому режимі, але скоро почнуть евакуювати автомобілі.

Для того, щоб не отримати штраф, необхідно мати спеціальний талон. Де можна купити талон - читайте у попередній статті.

Всі судові рішення щодо оскарження штрафів за порушення правил паркування, ви можете знайти в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримати тестовий доступ в VERDICTUM можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини