Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Іноземцям дозволять купувати землю сільгосппризначення в Україні

3 вересня 2019, 11:15
2625
0
Реклама

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, що земельна реформа передбачатиме можливість придбання іноземцями земель, але за умови реєстрації юридичної особи в Україні і сплати податків до бюджету держави. Про це повідомляє finance.ua.

"Нам потрібно дозволити операції із землею для усіх, хто має можливість її зараз обробляти, у тому числі для іноземних громадян, але за умови, що вони реєструють юридичну особу тут, в Україні, і тут платять податки", - сказав Гончарук.

А для українських фермерів планують створити преференції, зокрема, компенсації процентної ставки за кредитами. Гончарук також відмітив, що українці мають бути потенційно на вигідніших умовах, ніж його іноземні конкуренти. Доступ до земельного ринку матимуть як фізособи, так і компанії.

Про ринок землі читайте також в інтерв'ю з Ольгою Трофімцевою.

Зазначимо, Зеленський доручив ухвалити Закон про ринок землі до кінця року.

Зверніть увагу, що уберегти майно від рейдерів допоможуть сервіси SMS-маяк і SMS-маяк Земля, за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS - повідомлення, електронним листом, або ж через повідомлення в кабінеті користувача).

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини