Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Кабмін планує знизити ціни на авіаквитки та розширити географію безвізу

3 жовтня 2019, 09:00
1156
0
Реклама

В Програмі діяльності Кабміну на 5 років поставлені наступні цілі: вдвічі підвищити кількість людей, які подорожують по Україні, а також залучати по 500 тис. іноземних туристів щорічно; зробити авіатранспорт більш доступним, а кордони - відкритими.

Для цього Уряд планує знизити ціни на авіаперельоти: зараз 38% рейсів з України - лоукостери, цю цифру хочуть підняти до 63%. В цілому вартість авіаквитків повинна бути наближена до європейських показників.

Безвізовий режим

У 2020 році Кабмін обіцяє збільшити кількість днів безвізового перебування в Аргентині, а також провести відповідні переговори з Великобританією, Республікою Кореєю, Канадою, Японією і Австралією. Кабмін планує збільшити кількість країн, з якими у України безвізовий режим. Серед них - Гватемала, Гренада, Коста-Ріка, Маврикія, Маршалові острови, Монголія, Нару, Палау, Перу, Сальвадору, Самоа, Сен-Вінсент і Гренадін, Соломонові острови та Ямайка.

Більш розгорнуто про плани Кабінету Міністрів на наступні 5 років читайте тут.

Читайте також:

З 1 жовтня за біометричний паспорт потрібно буде платити по-новому

Перевірте забудовника або потенційного контрагента за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Оформити заявку на тестовий доступ можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини