Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкова знову оновила план перевірок бізнесу

15 жовтня 2019, 11:25
5093
0
Реклама

ДПС оприлюднила оновлений план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2019 рік (станом на 10 жовтня).

Зміни внесено до Розділу I плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" і розділу II "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв і представництв нерезидентів".

З урахуванням коригувань встановлено, що податківці проведуть у 2019 році 5183 перевірок (на 26 перевірок більше, ніж планувалося у вересні):

- 4973 платників податків - юридичних осіб;

- 210 фінансових установи, постійних представництв і представництв нерезидентів.

Ці розділи оновлювали останній раз у вересні.

Читайте також:

Як і коли почне працювати єдиний рахунок для сплати податків

Податкова реформа: що важливо знати про законопроект № 1210

Дізнатися чи потрапила ваша компанія до графіків планових перевірок державних органів нагляду і контролю можна також за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Крім того, ви можете перевірити благонадійність контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Підготуватися до перевірки контролюючих органів допоможе ресурс "Мистецтво оборони" інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН. Тестовий доступ до ІПС можна отримати за посиланням

ЛІГА:ЗАКОН запрошує юридичні фірми взяти участь у всеукраїнському рейтингу ринку юридичний послуг LIGA ZAKON AWARDS 2019. Детальніше про рейтинг тут

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини