Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Систему електронного запису до дитсадків модернізують

18 жовтня 2019, 14:00
790
0
Реклама

Київрада оголосила конкурс на модернізацію Електронної черги в дошкільні навчальні заклади. Подати свої пропозиції претенденти можуть на порталі Prozorro. Метою модернізації є розширення функціональності програмного забезпечення, а саме:

1. Інтеграція з модулем «Реєстр дітей» інформаційної системи «Муніципальний реєстр». Це дозволить ефективніше проводити взаємодію та обмін даними між системами для надання послуг киянам.

2. Інтеграція з системою «Особистий кабінет киянина» і мобільним додатком KyivSmartCity дозволить оперативно інформувати батьків про відвідування дитячих садків, приймати звернення від дітей і офіційні повідомлення від дитсадків.

3. Модернізація системи дозволить реалізувати механізм «Гроші ходять за дитиною» в дошкільних навчальних закладах міста Києва. Це посприяє поліпшенню якості обслуговування громадян.

4. Буде створено модуль прогнозування зарахування дитини до закладу.

Повне технічне завдання для підрядника можна подивитися тут.

Як стати в чергу на зарахування в дитсадки зараз?

Електронна система була створена, щоб зарахування дітей до дитсадків проходило прозоро і по черзі, а не за хабарі директору закладу. Чиновники з Київської міської державної адміністрації обіцяють, що у 2020 році всі діти Києва будуть зараховані в дошкільні навчальні заклади.

За даними КМДА в Києві працює 627 дитячих садів, з яких 568 державних (комунальних), 14 відомчих і 44 приватні. Навчається там понад 113 тисяч дітей. Щорічно зараховують по 23 тис. дітей.

Щоб записати дитину до дитячого садку, потрібно зайти на сайт Osvita і створити особистий кабінет, внести туди: прізвище, ім'я та по батькові, дату народження і стать дитини, діючу електронну адресу.

Читайте також:

Для виїзду за кордон дитині необхідний закордонний паспорт: як і де його оформити

Як оформити субсидію онлайн: покрокова інструкція

Перевірте забудовника або потенційного контрагента за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Оформити заявку на тестовий доступ можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини