Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні скасували обмеження на купівлю іноземної валюти

30 жовтня 2019, 13:55
3065
0
Реклама

Прес-служба Національного Банку України повідомляє про те, що в рамках продовження валютної лібералізації прийнято чергові валютні послаблення:

- з 5 листопада скасовано обмеження на купівлю іноземної валюти та банківських металів фізичними особами в еквіваленті 150 тис. грн на день через касу банку, фінансової установи або в системах онлайн-банкінгу.;

- припиняє діяти вимога щодо подання фізичними особами до банків документів, що підтверджують підстави для проведення операцій з купівлі безготівкової іноземної валюти.

Чергові послаблення валютного регулювання затверджені постановою Правління №125 від 29.10.2019 року “Про затвердження Змін до Положення про заходи захисту та визначення порядку здійснення окремих операцій в іноземній валюті”.

Читайте також:

- Як працює обмеження на розрахунки готівкою

- В Україні хочуть запровадити податок на обмін готівкової валюти

Нагадаємо, що перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини