Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Верховна Рада хоче прискорити дерегуляцію у бізнесі

4 грудня 2019, 17:13
473
0
Реклама

Верховна Рада у першому читанні прийняла проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо прискорення дерегуляції у сфері господарської діяльності №1067-д.

Законопроектом пропонується внести зміни і доповнення до деяких законів України, а також до Господарського кодексу, якими:

- дозвільний орган, уповноважений видавати ліцензії, сертифікати, дозволи, а також перелік та вимоги до документів, які суб'єкту господарювання необхідно подати для одержання дозвільних документів визначаються Кабміном;

- перелік адмінпослуг, їх найменування підстави одержання, суб'єкт їх надання та повноваження щодо надання, перелік та вимоги до документів, необхідних для отримання адміністративної послуги визначаютсья актами Кабміну;

- визначається “орган ліцензування”, який є органом виконавчої влади або державним колегіальним органом, що визначається Кабінетом Міністрів.

Законотворці передбачають, що прийняття такого закону забезпечить спрощення та поліпшення умов ведення господарської діяльності для бізнесу.

Нагадаємо, що перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Читайте також:

- Депутати пропонують спрощену систему для ведення бізнесу фізичними особами

- Рада скасувала монополію на виробництво спирту в Україні

Перевірте потенційного контрагента за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Оформити заявку на тестовий доступ можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини