Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські компанії на міжнародній виставці суднобудівництва "Europort 2019" у Роттердамі

19 грудня 2019, 15:34
428
0
Реклама

З 5 по 8 листопада 2019 р. у Роттердамі, Голландія, пройшла провідна спеціалізована міжнародна виставка суднобудівного сектору "Europort 2019".

"Europort 2019" - це бізнес центр морського сектору в якому зібрані передові компанії, які пропонують сучасні кораблі та інноваційні рішення, що сприяють вдосконаленню роботи суднобудівного сектору. І це не дивно з огляду на те, що Голландія є всесвітньо відомим центром морської торгівлі, представляючи ефективні мультимодальні перевезення за рахунок розвиненого внутрішнішнього водного шляху, високоякісним автодорогам та сучасній залізниці.

Під час виставки були проведені різні заходи, серед яких можна виділити дводенний брокерський захід "MariMatch Europort 2019", що був організований Enterprise Europe Network Netherlands. На спеціалізованій онлайн платформі заходу зареєструвались 140 компаній з 23 країн світу серед яких і українські компанії.

Консорціум Enterprise Europe Network Ukraine, що є частиною програм Європейського Союзу для бізнесу, також долучився до брокерського заходу "MariMatch Europort 2019" та став співорганізатором українського стенду, на якому були представлені українські підприємства від виробників до судноремонтних заводів. Cлід зазначити, що виставка відбувалася у період проведення SME Week в Україні.

Серед українських компаній, які взяли участь у виставці можна виділити Одеську компанію «Marko Ltd». Окрім судноремонтної справи, одеська компанія має широкий спектр послуг та товарів. Вони здійснюють комплексне постачання флоту, сервісні станції та навіть рішення щодо протипожежного захисту. «Marko Ltd» бажають привернути Європейські країни загалом до України та її ринку, зокрема взявши участь у масштабному проекті Міжнародний водний шлях, котрий направлений на розвантаження транспортних доставок на суходолі.

«Іллічівський судноремонтний завод» є найбільшим судноремонтним підприємством в Україні, що пропонує першокласні умови для будь-якого ремонту суден, включно з їхньою модернізації. Підприємство має можливість виконання ремонту всіх типів суден, включаючи технічно складні типи судів, такі як автомобілевози, пороми, танкери-продуктовози, ріферний флот, контейнеровози і суду багатоцільового призначення.

Суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН» спеціалізується на повнокомплектному будівництві суден і плавспоруд до 140 метрів (виконання всіх видів робіт власними силами. Усі роботи, що виконуються на заводі «НІБУЛОН», відповідають вимогам та здійснюються під наглядом Регістра судноплавства України.

Також на виставці представила себе українська компанія “Інтелектуальні морські технології”, яка на ринку програмного забезпечення займається розробкою нових методів розрахунків і технологій, що допоможуть зробити суднові валопроводи більш надійними. Такі послуги компанія надає суднобудівним та судноремонтним заводам, сервісним компаніям з держав Євросоюзу, Сполучених Штатів Америки, Канади, Австралії, Японії, Китаю та багатьох інших.

Експерт консорціуму Наталія Скічко, яка приймала участь у виставці, коментує: «Дуже важливо, що у виставці «Europort 2019» взяли участь, як провідні українські компанії морського сектору так і компанії, що тільки розвиваються. Консорціум EEN-Ukraine підтримує усі МСП та допомагає українським компаніям знаходити партнерів і виходити на європейські ринки. Дивлячись на те, що український стенд користується популярністю на виставці є великі сподівання на подальший розвиток морського сектору в Україні. Щоб слідкувати за нашою роботи та першими дізнаватись про майбутні події, які підтримує Консорціум EEN-Ukraine, підписуйтесь на нашу сторінку в фейсбуці Enterprise Europe Network Ukraine».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини