Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як відновити коди до ID-картки

13 січня 2020, 16:30
11790
0
Реклама

При отриманні ID-карти необхідно самостійно придумати і ввести персональні ідентифікаційні номери - ПІН 1 і ПІН 2, а також персональні авторизовані коди - ПАК 1 і ПАК 2.

Прес-служба ДМС пояснює, що ПІН коди можуть знадобитися власнику в разі внесення додаткової інформації або зміни інформації на ID-картці. Ці цифрові коди не зберігаються в системі ДМС, а містяться лише на чіпі ID-карти. Тож якщо власник карти забуде коди, відновити їх не можна.

Однак картою користуватися все одно можна, поки не закінчиться термін її дії. При цьому використання документа буде частково обмеженим. Якщо громадянин бажає користуватися ID-картою в повному обсязі, то потрібно звернутися в будь-який підрозділ ДМС на території України для оформлення нового паспорта.

Вартість оформлення ID-карти:

- до 20 робочих днів - 345 грн;

- до 10 робочих днів - 471 грн.

Нагадаємо, що перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Читайте також:

Як перевірити справжність документів онлайн

Запущено новий спосіб електронної ідентифікації особи

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини