Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці анонсували перевірки щодо працевлаштування найманих працівників

Реклама

Держпраці спільно з податківцями за дорученням Прем'єр-міністра України проводитимуть посилену роз'яснювальну роботу серед суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування про важливість офіційного працевлаштування найманих працівників. Про це повідомляє прес-служба ДПС.

Під час таких заходів роботодавцям розповідатимуть про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. Суб'єкти господарювання після таких роз'яснювальних візитів матимуть змогу добровільно оформити всіх працівників відповідно до чинного законодавства.

Зверніть увагу! Після роз'яснювальних заходів працівниками контролюючих органів будуть проводитися перевірки зазначених суб'єктів господарювання щодо дотримання законодавства про працю. У разі виявлення порушень роботодавцям доведеться сплатити значні суми штрафів, передбачені законодавством за такі порушення.

Які штрафи очікують роботодавців за неоформлених працівників:

Який штраф доведеться заплатити за неоформленого працівника у 2020 році

Дізнатись про потрапляння компанії до графіків планових перевірок державних органів нагляду та контролю можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Сервіс можна протестувати.

Підготуватися до перевірки контролюючих органів допоможе ресурс "Мистецтво оборони" Інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН.

Читайте також:

Сім трудових договорів, дистанційна робота та один вихідний на тиждень: що пропонує новий Закон про працю

ФОП без доходів та ЄСВ: сплачувати чи ні

Скільки ФОП повинен платити податків за себе і працівників у 2020 році

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини