Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці ретельно перевірятимуть роботодавців з низькими зарплатами

Реклама

Територіальні органи ДПС звертають увагу на порушення соціальних гарантій найманим працівникам.

Так, у січні 2020 року волинські податківці виявили 918 випадків порушення гарантій в оплаті праці та проінформували про це профільні комісії при органах місцевої влади.

Підставою інформування стала подана роботодавцями звітність, аналіз якої засвідчив, що суб'єкти господарювання допускають випадки виплати зарплат на рівні менше мінімального.

249 таких роботодавців запросили на засідання відповідних комісій при органах місцевої влади, а 1364 представники господарюючих суб'єктів спілкувалися з представниками ДПС щодо причин порушень соціальних гарантій.

Більшість роботодавців дослухалися до аргументів представників органів влади та у звітності, поданій у січні, відзвітували про зростання показників оплати праці. Як наслідок, бюджет додатково отримає 1,3 мільйона гривень ПДФО та 0,1 мільйона гривень військового збору.

В Головному управлінні ДПС у Волинській області наголосили, що аналіз рівня заробітної плати найманих осіб - одне з пріоритетних завдань в роботі податківців.

Отримати інформацію про наявну заборгованість, штрафи, пеню, переплату податків у тій системі, в якій ви працюєте, можна за допомогою нової функції «Стан розрахунків з бюджетом» у сервісі Liga:REPORT

27 лютого запрошуємо на семінар: Перевірки Держпраці і Податковий Контроль 2020. Нова програма!

Все про перевірки Держпраці у 2020 році читайте у дайджесті від ЛІГА:ЗАКОН Бізнес

Дізнатися чи потрапила ваша компанія до графіків планових перевірок органів контролю та нагляду можна за допомогою сервісу CONTR AGENT, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини