Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці зупинили перевірки столичних підприємців

19 березня 2020, 17:56
2043
0
Реклама

З 18 березня до 31 травня 2020 року у зв'язку з карантином у столиці не будуть проводитися документальні та фактичні податкові перевірки. Про це розповіла Інна Якушко - директор департаменту податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС у м. Києві - повідомляється на офіційній сторінці ДПС у Facebook.

Мораторій на перевірки введений на підставі Законвже розпочаті перевірки. Переносяться і планові перевірки, які повинні були розпочатися до 31 травня. Оновлений план-графік перевірок буде опу від 17.03.2020 № 533 - IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)".

Також на період мораторію будуть автоматично зупинені всі вже розпочаті перевірки. Переносяться і планові перевірки, які повинні були розпочатися до 31 травня. Оновлений план-графік перевірок буде оприлюднений на офіційному вебсайті податкової до 30 березня.

Відтепер ви зможете з вашою командою залишатися продуктивними та спільно працювати з інформаційно-правовим полем, уникаючи зовнішніх ризиків за допомогою Антикризового пакету інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН. Переходьте за посиланням та дізнавайтеся більше про антикризові рішення для вашого бізнесу.

Читайте також:

Пільги з обслуговування кредитів та подолання проблеми нестачі валюти: яких заходів вживатиме НБУ

Бізнес отримав податкові пільги на період епідемії COVID-19: прийнято Закон

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини