Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Продати і купити фермерську продукцію тепер можна онлайн

Реклама

Запрацював проект Відкритий ринок, який реалізовує громадська організація Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві з Асоціацією міст України.

Як зазначено на офіційному сайті, проект Відкритий ринок - відповідь на виклик епідемії коронавірусу та її наслідків, адже багато мешканців села опинились у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м'ясо, молоко та іншу продукцію виключно в магазинах та супермаркетах.

Ціль проекту - створити майданчик, на якому виробники сільськогосподарської продукції та її потенційні споживачі зможуть зустрітись без посередників та допомогти один одному.

Проект Відкритий ринок не є комерційним, а виключно соціальним, тому не передбачено жодної системи оплати. Проект не несе відповідальності за якість продукції та доброчесність виробників і споживачів, а є майданчиком для їхньої комунікації.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. LIGA360 інтегрувала всі продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН в єдиний інформаційний простір, щоб об'єднати всю команду для спільного управління ризиками та пошуку нових можливостей в режимі віддаленої роботи.

Замовити безкоштовний повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 та ключових продуктів ЛІГА:ЗАКОН можна тут.

Також читайте:

Продуктові ринки знову закриють

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини