Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прем'єр-міністр повідомив, що 22 травня карантин не закінчиться

Реклама

В ефірі програми «Сніданок з 1+1» Прем'єр-міністр розповів, як країна житиме далі в умовах пандемії.

Пан Шмигаль наголосив, що 22 травня - не кінцева дата закінчення карантину.

Наступний етап послаблення карантинних обмежень буде запроваджений, коли протягом певного періоду кількість захворілих буде зменшуватися.

Щодо громадського транспорту

Міський громадський транспорт продовжує працювати в особливому режимі. Метро та міжміський транспорт можуть стати каталізатором розповсюдження захворюваності. Про їх часткове відкриття можна говорити лише на третьому етапі, коли кількість одужалих буде суттєво перевищувати кількість захворілих.

Кредитні та податкові канікули

Крім того, Прем'єр-міністр зазначив, що кредитні канікули для мікро та малого бізнесу вже розроблені. Міністерство фінансів також обраховує можливість запровадження податкових канікул та вплив таких кроків на бюджет.

Хто в подальшому прийматиме рішення щодо карантинних заходів

При пом'якшенні загальноукраїнського карантину велика частка відповідальності лягає на міських голів. Саме вони в подальшому ухвалюватимуть рішення про запровадження адаптивного карантину. Пом'якшити карантин, який запроваджений на рівні держави, місцева влада не має права.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. LIGA360 інтегрувала всі продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН в єдиний інформаційний простір, щоб об'єднати всю команду для спільного управління ризиками та пошуку нових можливостей в режимі віддаленої роботи.

Замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 та ключових продуктів ЛІГА:ЗАКОН можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини