Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент продовжив заборону російських соцмереж та сайтів в Україні

Реклама

Президент України підписав Указ від 14 травня 2020 року № 184/2020 про введення в дію рішення РНБО "Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Нагадаємо, рішенням заборонено на три роки інтернет-провайдерам надавати доступ на території України до ресурсів сервісів Mail.ru, Яндекс і соцмереж "ВКонтакте" та "Однокласники".

Проте деякі позиції виключено із санкційного списку, зокрема, ТОВ "Сапран Україна" (Київ), ТОВ "Монт УА" (Київ), ТОВ "ГІСІНФО" (Вінниця) , ТОВ "Парус-Спецпроект" (представництво в Україні, Київ), ТОВ "Парус-2" (Київ), ТОВ "Парус-Впровадження" (Київ), ТОВ "Парус-Місто" (Київ), ТОВ "Парус-Прикарпаття" (Івано-Франківськ), ТОВ "Парус-Донбас" (Краматорськ), ТОВ "Центр інформаційних технологій "Парус-Единение"(Миколаїв), ТОВ "Південний парус" (Одеса), ТОВ "Парус-Лев"(Львів).

Повний санційний список поки що не оприлюднено.

Дані про наявністьукраїнських компаній у чинних санкційних списках можна дізнатися у сервісі перевірки та моніторингу бізнес-партнерів CONTR AGENT Крім того, користувачі сервісу тепер можуть простежити бізнес-зв'язки кожної української компанії з публічними особами. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини