Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Система автоматичної фотовідеофіксації дорожнього руху запрацює 1 червня

Реклама

У зв'язку пандемією коронавірусу та продовженням карантину запуск системи автоматичної фотовідеофіксації дорожнього руху, що мала запрацювати з 1 травня 2020 року, перенесено на 1 червня.

Зокрема, на дорогах Київської області встановлено 25 комплексів автоматичної фіксації (КАФ). Ще 20 камер - у столиці. Усі КАФи розташовані у місцях, де найчастіше трапляються ДТП.

Про це повідомило Державне агентство інфраструктурних проектів у Фейсбук.

Окрім того, до 1 червня буде встановлено 5 КАФів у Львівській області. До кінця року заплановано придбати ще 220 таких комплексів автоматичної фіксації. Також вже є програмне забезпечення та все, що потрібно для роботи центру обробки даних, включаючи облаштування робочих місць.

У агентстві наголосили, що у тому, що система автоматичної фотовідеофіксації дорожнього руху запрацює вчасно і без збоїв, немає жодних сумнівів.

Створюйте власний інфопростір в екосистемі LIGA360. Ви можете отримувати автоматичні сповіщення про критичні зміни, важливі для вашого бізнесу, формувати стрічку новин і працювати в єдиному середовищі з колегами. Замовте безкоштовний тест, щоб оперативно приймати антикризові рішення разом з командою.

Рекомендуємо детальніше дізнатися про роботу системи автофіксації, розміщення приладів контролю, оплату штрафу або оскарження постанови, адреси встановлених приладів, нормативні підстави винесення штрафу.

Також читайте:

Мінцифри презентувало автоцивілку у "Дії";

За зафіксовані камерами порушення ПДР будуть реальні штрафи: ВР скасувала штрафні бали;

Відеозапис поліцейського не є доказом порушення правил зупинки авто;

Які докази можуть підтверджувати стан алкогольного сп'яніння водія;

Зареєструвати авто тепер можна онлайн: перелік документів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини