Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи потрібно іноземцям, які прибули на територию України, самоізолюватися

Реклама

25 червня 2020 року Кабінет Міністрів видав постанову № 522, якою скасовано обов'язкову обсервацію та самоізоляцію для іноземців, що перетинають український кордон.

Так, відповідно до документу обсервація, самоізоляція особи у зв'язку з перетином державного кордону (яка прибула з держави або є громадянином (підданим) держави із значним поширенням COVID-19) або пунктів в'їзду на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополя та виїзду з них припиняється у разі одержання негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, який проведено після перетину державного кордону або зазначених пунктів.

Також ми нагадуємо про інтерактивну карту МЗС про актуальний режим в'їзду та транзиту для громадян України у будь-якій країні світу знаходиться за посиланням.

Крім того, ви можете ознайомитися з інформацією про відкриті пункти пропуску з української сторони: у статті міститься посилання на карту.

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфорпростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ. Обирайте що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Читайте головні новини, аналітичні матеріали та інтерв'ю ЛІГА:ЗАКОН Бізнес тепер у Telegram! Також підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook

Також читайте:

Які країни приймуть українців без обмежень на кордоні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини