Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд створив нове міністерство

Реклама

Кабінет Міністрів України утворив Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості, очільником якого стане Віце-прем'єр-міністр Олег Уруський.

«Щоб новий міністр зміг виконувати поставлені йому завдання та намічені цілі, потрібно дати йому необхідний майданчик та ресурси. Тобто створити нове міністерство. Я вже казав, що питання давно назріло. Це була наша стратегія та обіцянка ще на початку роботи нашого Уряду. Має бути новий підхід до розвитку промисловості шляхом формування ефективної державної політики та стратегії», - відзначив під час засідання Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Новий орган виконавчої влади буде відповідальний за формування та забезпечення реалізації державної промислової політики у сферах розвитку стратегічних галузей промисловості.

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфорпростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ. Обирайте, що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини