Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифри в жовтні запустить нові послуги

Реклама

Михайло Федоров на сторінці у Фейсбук зазначив ТОП-10 нових послуг, які Мінцифри запустить у жовтні.

Портал Дія

1. Оновлена реєстрація ТОВ онлайн. Нагадаю, що раніше була запущена послуга з відкриття/закриття/зміни ФОП.

2. Можливість почати та завершити будівництво онлайн, що належать до категорії СС1 (кафе, приватні будинки, малі споруди) - понад 90% всього будівництва. У липні запущено новий будівельний реєстр і вже ним скористалися понад 18 тис. замовників будівництва, зокрема позитивно зареєстровано СС1 - 16 950, СС2 - 1 050, СС3 - 337 документів.

Нагадуємо, що контролювати дані щодо належного вам нерухомого майна можна за допомогою сервісів SMS-МАЯК та SMS-маяк Земля які повідомляють не лише про зміни, що відбулися у реєстрі, а й про спроби внести такі зміни.

3. еМалятко онлайн. З 1 січня ця послуга вже поступово стає доступною для українців у пологовому чи ЦНАП, і скористалися послугою понад 20 тисяч родин.

Додаток Дія

1. Цифровий шерінг документів. Це цифрова революція для держави. Ви зможете передавати копії документів (паспорт, ІПН, свідоцтво про народження) натиснувши «ОК» на пуш повідомлення в Дії. Наприклад, коли банк вимагає паспорт для зняття копії відкриття рахунку онлайн, під час заселення в готель та в сотнях інших життєвих ситуацій.

2. Керування належним користувачем. Можливість розшарити технічний паспорт на авто іншій людині, і він відобразиться в Діі. Наприклад, ваша дружина зможе їздити на вашому автомобілі без фізичного технічного паспорта. Він буде у неї в додатку.

3. Отримання та сплата штрафів в Дії.

4. Отримання інформації та сплата боргів. Аудиторія послуги 4,6 млн українців українців.

5. Цифровий ІПН (податковий номер). А за допомогою цифрового шерінгу документа його «копію» можна буде передавати державним органам та бізнесу за секунду.

6. Цифрове свідоцтво про народження - фактично паспорт для дитини для 14 років також з'явиться в Дії. Цільова аудиторія - батьки 7 млн дітей. Використовується для поїздок, банків, нотаріусів, медичних та освітніх послуг та інших.

7. Статус внутрішньо переміщеної особи.

Спробуйте комплексне рішення LIGA360 та отримайте єдиний інструмент командного управління для всієї компанії зі знижкою до 50%. LIGA360 пропонує безліч переваг:

  • Обговорення, аналіз і контроль зовнішніх ризиків і критичних змін

  • Ефективна віддалена робота усієї команди

  • Ключова бізнес-інформація для правильних рішень

  • Єдиний інформаційний простір

Пропозиція діє тільки до 31 серпня. Встигніть оформити замовлення за найвигіднішими умовами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини