Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє новий порядок обміну електронними документами з ДПС

Реклама

Державна податкова служба України повідомляє, що сьогодні, 1 вересня, набирає чинності наказ Міністерства фінансів України від 6 січня 2020 року № 261 «Про внесення змін до Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами».

Основною метою Наказу № 261 є спрощення механізму обміну електронними документами з контролюючими органами.

Приєднання до договору про визнання електронних документів (далі - Договір) відбуватиметься після прийняття в контролюючому органі першого будь-якого електронного документа, надісланого у встановленому форматі (стандарті) з дотриманням вимог законодавства.

Договори та пов'язані з ними повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису, які станом на день набрання чинності Наказом № 261 є чинними, продовжують діяти до виникнення підстав, визначених пунктом 5 розділу III Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами.

Зручно та швидко сплатити податки і подати звіти можна за допомогою бота-бухгалтер ReporTах. Крім того, бот самостійно перевіряє чи немає у вас податкових боргів і штрафів перед державою. Після перевірки - допоможе сплатити борг миттєво.

Отримайте комплексну підтримку на всіх етапах роботи зі звітністю разом з REPORT. Чат-підтримка для клієнтів, усі необхідні звіти та однакова ціна для платників і неплатників ПДВ. Замовляйте тестовий доступ та переконайтеся самі.  

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини