Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці пояснили, що робити у разі викрадення пристрою з ПРРО

Реклама

ДПС роз'яснює, чи можливо одночасно встановити зареєстрований ПРРО на інший пристрій планшет (телефон тощо) у разі його викрадення.

Програмне забезпечення може бути одночасно встановлено на будь-яку кількість пристроїв, але використовувати один програмний реєстратор розрахункових операцій одночасно можна тільки на одному пристрої і тільки одним касиром.

У разі використання декількох ПРРО необхідно мати відповідну кількість зареєстрованих касирів, щодо яких було подано повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа.

Якщо пристрій викрадено, необхідно подати повідомлення за ф. 2-ПРРО (J1316701) (додаток 2 до Порядку реєстрації РРО з позначкою "Крадіжка пристрою або компрометація ключа" після чого реєстрацію такого ПРРО буде скасовано.

Більше відповідей ДПС на запитання платників податків за всіма напрямками чинного податкового законодавства можна знайти в модулі "База податкових знань" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. База перебуває в актуальному стані, доповнюється новими запитаннями-відповідями. Скористайтеся для цього тестовим доступом.

Читайте також:

Розрахунки через термінал, який не з'єднаний з РРО/ПРРО: чи будуть штрафні санкції 

Виторг через РРО менше 12 тисяч гривень на місяць - привід для перевірки ДПС

Коли ФОП-єдинники повинні застосовувати РРО або ПРРО?

Як перейти на використання програмного РРО

Як розібратися в рутині підприємницької діяльності та захистити свій бізнес? Обирайте комплекс діджитал інструментів для вирішення головних задач ФОП. Усі шаблони та підказки для оформлення звітності, доступ до законодавчих актів, які регулюють підприємницьку діяльність, моніторинг контрагентів та бізнес-партнерів у режимі 24/7. Спеціально до Дня підприємця скористайтеся акційною пропозицією -30%.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини