Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС нагадала термін сплати ЄСВ підприємцями – платниками єдиного податку за себе

Реклама

Головне управління ДПС в Запорізькій області повідомляє, що платники єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування - підприємці - платники єдиного податку зобов'язані платити єдиний внесок, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний податок

Відповідне положення міститься в абз. 3 частині 8 ст. 9 Закону № 2464-VI "Про збір і облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

Так, граничний термін сплати єдиного внеску за себе підприємцями - платниками єдиного податку - 19 число місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок.

Якщо останній день строків сплати єдиного внеску доводиться на вихідний або святковий день, останнім днем таких термінів сплати вважається перший робочий день, що настає за вихідним або святковим днем (п. 12 розділу ІV Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування).

Тобто, якщо останній строк сплати єдиного внеску припадає на вихідний (святковий) день, то останнім днем сплати вважається перший робочий день, що настає за таким вихідним (святковим) днем.

Зручно та швидко сплатити податки і подати звіти можна за допомогою бота-бухгалтера ReporTах. Крім того, бот самостійно перевіряє чи немає у вас податкових боргів і штрафів перед державою. Після перевірки - допоможе сплатити борг миттєво.

Отримайте комплексну підтримку на всіх етапах роботи зі звітністю разом з REPORT. Чат-підтримка для клієнтів, усі необхідні звіти та однакова ціна для платників і неплатників ПДВ. Замовляйте тестовий доступ та переконайтеся самі. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини