Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нове карантинне зонування: з 28 вересня в двох містах запроваджуються обмеження "червоної" зони

Реклама

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянула рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Новий розподіл набуде чинності з 00:00 28 вересня 2020 року. 

На територіях, де встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено обмеження з переліку, визначеного постановою Кабінету Міністрів № 641.

«Червоний» рівень встановлено у містах Тернополі та Бережанах.

У м. Бережани обмежено:

- посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення (висадка можлива);

- приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, ресторанах, кафе, торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування.  Виключення: торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом. Також дозволено провадження банківської та страхової діяльності, медичної практики, ветеринарної практики, автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, комп'ютерів, побутових виробів, об'єктів поштового зв'язку. Можна надавати послуги громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень.

- відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім'ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім тих, які надають екстрені соціальні послуги, центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.

У м. Тернополі обмежено:

- посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення (висадка можливо) ;

- приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, закладах громадського харчування (ресторанах, кафе тощо), торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування населення. Можна здійснювати торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом. Дозволена робота банків та страхових, а також медична практика, ветеринарна практика, діяльність автозаправних комплексів, діяльність з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування РРО, ремонту комп'ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об'єктів поштового зв'язку. Заклади громадського харчування можуть здійснювати адресну доставку замовлень.

-відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім'ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім тих, які надають екстрені соціальні послуги, центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.

Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Щоденно підприємці зіштовхуються з низкою зовнішніх змін, які можуть коштувати їм бізнесу. Для того, щоб вберегти себе від законодавчих нововведень та вчасно реагувати на можливі загрози, обирайте інноваційні рішення для роботи ФОП. ЛІГА:ЗАКОН пропонує комплексне рішення LIGA360 для підприємців, яке допоможе відслідковувати всі оновлення законодавства, безпомилково формувати звітність до держорганів, а також контролювати надійність контрагентів і партнерів. Тільки зараз обирайте зі знижкою 30%.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини