Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес-розвідка: як перевіряти конкурентів та партнерів і не прогавити зміни?

Реклама

В екосистемі LIGA360 для командного управління ризиками оновлено функціонал модуля «Бізнес-розвідка». Як і для кого він працює - розказуємо в цьому огляді.

Модуль LIGA360.Бізнес-розвідка створено на базі системи моніторингу бізнес-партнерів Contr Agent. У вільному доступі він надає можливість організувати збір та аналіз інформації про компанії чи фізосіб-підприємців, що знаходяться під пильною увагою фахівців. Користуватися «Бізнес-розвідкою» може кожен користувач LIGA360, незалежно від його посади.

Кому буде корисна «Бізнес-розвідка»?

  • керівникам і маркетологам для ведення конкурентної розвідки;

  • фахівцям служби безпеки для оцінки роботи з партнерами, клієнтами, постачальниками та співробітниками;

  • юристам під час формування договорів;

  • бухгалтерам для перевірки даних про клієнтів чи постачальників.

Як це працює?

Будь-який користувач рішення LIGA360, може:

1. Формувати групи контрагентів, за якими бажає стежити, за категоріями «Мої компанії», «Партнери», «Конкуренти».

2. Перевіряти базову інформацію про контрагента в розрізі: код ЄДРПОУ, засновники і бенефіціари, основий вид діяльності, ПІБ керівників.

3. Дізнаватися про останні судові рішення по компанії, виграні тендери (і суми контрактів).

4. Стежити за змінами в історії компанії та державних реєстрах.

Зауважимо, що отримати доступ до рішення LIGA360 може будь-який співробітник компанії, де придбаний будь-який з продуктів компанії ЛІГА:ЗАКОН. Замовити

Після оновлення функціоналу користувачі отримали також унікальні додаткові можливості:

  • Збагачувати власними даними досьє компанії, за якими стежать.
    Ви можете додавати власні відгуки про компанію, які будуть зберігатися тільки для ваших колег. У відгуках можна зберігати інформацію про успішний досвід взаємодії з контрагентом, створювати робочі замітки для співробітників сусідніх підрозділів.

  • Ділитися з колегами об'єктами стеження (компанією чи списком). Це дозволить спільно з колегами стежити за контрагентами і створювати єдине інформаційне поле.

Безпосередньо з модуля «Бізнес-розвідка» можна поставити компанію або фізособу-підприємця на моніторинг і отримувати сповіщення про зміни. У вільному доступі користувач має до 10 безкоштовних моніторингів.

Довідка:

LIGA360 - екосистема хмарних ІТ-продуктів компанії ЛІГА:ЗАКОН для командної роботи бізнесу з управління ризиками і пошуку нових можливостей. Рішення забезпечує моніторинг критично важливої для бізнесу інформації та ефективну взаємодію топ-менеджменту, бухгалтерів, юристів, HR та PR департаментів в умовах віддаленої роботи. Щоб самостійно оцінити усі переваги - отримайте тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини