Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Книгу скарг скасували: куди тепер звертатися

Реклама

2 жовтня 2020 року книга відгуків та пропозицій остаточно втратила свою чинність.

Це передбачено наказом Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України № 1130.

Так, замість книги відгуків та пропозицій у куточку споживача тепер повинна міститися інформація про найменування власника або уповноваженого ним органу, адреси і номери телефонів органів, що забезпечують захист прав споживачів.

Покупець може звернутися до Держпродспоживслужби, на Урядову телефонну гарячу лінію, до Державної фіскальної служби.

Крім того, у цьому наказі зазначено, що усі працівники, зайняті в ресторанному господарстві, проходять обов'язковий профілактичний медичний огляд в установленому законодавством порядку, результати якого відображаються в їх особистих медичних книжках. Особиста медична книжка пред'являється для контролю на вимогу органів державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог санітарного законодавства.

Нагадуємо, до цього 6 березня 2019 року Постановою Кабміну № 168 було виключено вимогу про наявність книги відгуків та пропозицій у куточку покупця.

Моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників. Будьте в курсі бізнес-зв'язків ваших колег та контролюйте боргові зобов'язання і критичні зміни в діяльності бізнес-партнерів за допомогою нового інструменту - рольове місце HR в системі LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, зокрема для роботи віддалено. Рішення для HR-менеджера - це набір інструментів для моніторингу трудового законодавства, з усіма новаціями і експертними коментарями, а також модуль системи аналітики медіа-простору Semantrum для відстежування згадок бренду і відгуків про компанію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини