Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ДПС назвали суму доходу підприємств, яка буде підставою перевірки

Реклама

У Державній податковій службі зазначили, що вони готові звузити перелік підприємств, які підлягають перевірці.

За словами Голови ДПС Олексія Любченка, наразі залишаються зупиненими 353 планові перевірки платників податків, за якими загальна сума ризиків несплати податків складає 39 млрд грн. Це ті перевірки, які були розпочаті, але зупинені 18 березня через карантин.

Голова ДПС також наголосив, що готовий відмовитися від перевірок суб'єктів господарювання з обігом менше 50 млн EUR.

«Я можу взяти на себе зобов'язання - менше 50 млн EUR не виходити, окрім ризикових. Це моя особиста позиція. Окрім ризикових, підкреслю», - наголосив Голова ДПС.

Крім того, зазначено, що Голова ДПС дав доручення структурним підрозділам підготувати та оприлюднити профілі ризиків.

Дізнатися чи потрапила компанія в графіки планових перевірок державних органів нагляду і контролю можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН.

Сервіс також доступний в екосистемі LIGA360 для командного управління ризиками. Модуль LIGA360.Бізнес-розвідка надає можливість організувати збір та аналіз інформації про компанії чи фізосіб-підприємців, що знаходяться під пильною увагою фахівців. Користуватися «Бізнес-розвідкою» може кожен користувач LIGA360, незалежно від його посади.Щоб самостійно оцінити усі переваги - отримайте тестовий доступ.

29 жовтня запрошуємо на вебінар "ФОП-контроль": все про роботу з ФОП без ризиків". На вебінарі ви дізнаєтеся про особливості переведення в статус ФОП рядових працівників, реалізацію товару через ФОП,  на скільки збільшиться контроль за ФОП у зв'язку з фіскалізацією торгівлі та що потрібно знати про ФОП та фінмоніторинг. Детальніше з програмою вебінару можна ознайомитися за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини