Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA360 - новий інструмент для роботи бізнесу в умовах карантину

Реклама

В епоху інформаційної перенасиченості необхідний інструмент, який дозволить «відфільтрувати» зайве і зосередиться на головному, допоможе розібратися з тим, як це впливає на твій бізнес і вчасно отримувати сигнали про важливі події. LIGA360 - це новий спосіб доставки бізнес-інформації і аналітики, а також можливість об'єднати ключову інформацію, людей і продукти. Про це в інтерв'ю для НВ розповіла Ольга Таранова, ідеолог і Product Director LIGA360. 

Юристи, фінансисти та бухгалтери, маркетинг, служба безпеки, PR, HR і внутрішні комунікації - всі ці відділи можуть співпрацювати в рамках однієї платформи. Фахівці різного профілю мають можливість, зокрема, в умовах віддаленої роботи, як отримувати інформацію ззовні, так і комунікувати її колегам, робити висновки, визначати ризики та можливості, а також формувати стратегії реагування. На дашборді в LIGA360 завжди видно ситуації, які вимагають термінової реакції. Крім того, комунікації між відділами завжди в полі зору топ-менеджменту і власників бізнесу, що дозволяє бачити можливі критичні точки і вчасно реагувати. 

На платформі також є і «особиста» частина: доступна інформація, як про особисту нерухомість, так і про активи компанії - система повідомить про можливе рейдерство або зміни в реєстрах. При цьому не потрібно тримати команду людей, яка вручну буде все відстежувати - все зробить штучний інтелект. Інформація буде отримана миттєво (в Telegram), і команда зможе одразу стати до роботи. 

Продукти також можна комбінувати в зручній для конкретної галузі і компанії конфігурації, в залежності від необхідних функцій. Аналогів цьому набору на ринку немає. 

Ідея створення LIGA360 з'явилася задовго до пандемії і карантину. За проектом стоїть глобальна історія та місія компанії - допомога бізнесу в роботі з інформацією і її аналізом, а також бажання задовольняти нові потреби бізнесу. Коронакриза підштовхнула до прискорення темпів розробки і вже в квітні, після пари тижнів карантину, була запропонована beta-версія, яка допомогла багатьом бізнесам під час перевлаштування процесів роботи в віддалений режим. На сьогодні LIGA360 вже зібрала понад 20 тисяч користувачів і залучає близько 1000 нових щотижня. 

Детальніше про створення та функції нової платформи читайте в інтерв'ю 

Спробуйте сучасне ІТ-рішення для керівників LIGA360. Автоматичні сповіщення про законодавчі зміни, інструменти для бізнес-розвідки, новини ринку, аналітичний дашборд ризиків і можливостей для бізнесу. Щоб скористатися усіма перевагами LIGA360 - отримайте тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини