Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС проінструктувала, як сплатити податки та ЕСВ онлайн

Реклама

Головне управління ДПС у Закарпатській області звертає увагу, що на сьогодні Державною податковою службою запроваджено низку електронних сервісів, які розміщені в «Електронному кабінеті». Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою https://cabinet.tax.gov.ua.

Нагадуємо, заощадити час та подати звітність без помилок та вчасно допоможе онлайн-сервіс Liga:REPORT. У ньому все, що потрібно підприємцю - усі актуальні форми звітів з підказками, шаблони первинних документів, електронна книга обліку доходів. Все це за 28 гривень на місяць. Переконайтеся самі

За допомогою «Електронного кабінету» платники податків - фізичні особи мають можливість перегляду даних, зокрема, щодо стану розрахунків з бюджетом та здійснення сплати податків, зборів, платежів та єдиного внеску.

Меню "Стан розрахунків з бюджетом" надає користувачу електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного пункту меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить наступну інформацію за кожним видом платежу:

- орган ДПС;

- назва податку (платежу);

- платіж (код);

- МФО банку;

- бюджетний рахунок та по кожному виду податку (платежу) на поточну дату

- нараховано/зменшено;

- сплачено до бюджету;

- повернуто з бюджету;

- пеня;

- недоїмка;

- переплата;

- залишок несплаченої пені.

Попередження

Червоним кольором позначені суми податкового боргу чи заборгованості зі сплати єдиного внеску, які не сплачені в строк та по яких існує заборгованість до бюджету.

Примітка

Застосовуйте фільтр "Рік" для перегляду даних за попередні роки, та фільтр "ОДПС" для перегляду особових рахунків, що знаходяться на обліку у відповідному органі ДПСУ.

Обравши один з податків (платежів) користувач подвійним натисненням кнопки миші отримує доступ до деталізованої інформації з інтегрованої картки платника по вибраному податку (платежу) в розрізі проведених операцій.

Важливо

Ви можете отримати підказку про зміст операції в інтегрованій картці платника, навівши курсор миші на значення у полі "Код операції".

Фізичні особи після ідентифікації мають можливість за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти.

Після натискання кнопки "Сплатити" відбувається перехід на сайт платіжної системи, автоматично заповнюються всі необхідні платіжні реквізити. Користувачу достатньо зазначити суму і реквізити платіжної карти.

Обирайте також комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки: усі форми звітності; нагадування, авторозрахунки й підказки; моніторинг контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬОзнайомитися з пропозицією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини